Guli Werther

Du kan læse hele min profil på LinkedIn

Jeg har siden 2000 arbejdet med ledelse, og siden 2004 har det primært været med ledelse af ledere.

Den røde tråd i min karriere har været at udvikle organisationer, visioner og idéer, samt at være initiativtager, igangsætter og afvikler af nye projekter og tiltag.

Som leder bidrager jeg aktivt til udviklingen af en dynamisk, kreativ og innovativ kultur, hvor forandringer er en del af hverdagen, og hvor der er plads til at tænke og igangsætte nye ideer i samarbejdet med mit ledelsesteam. Desuden er arbejdet med den værdiskabelse ledelse vigtig. Det at kunne vende sig mod mennesket i sig selv, er en del af ledelses opgave for mig. Min professionelle ledelsesstil bygger på en høj etik, protreptiske værktøjer,kombineret med en evne til at kommunikerer det, der er vigtigt, på en anerkendende måde.

I mit lederskab bruger jeg Protreptikken, som et værktøj til mine medarbejdere, jeg giver dem muligheden for at udvikle den filosofiske dialog, som en bunden samtaleform. Den er ikke fri og associerende Men styret efter refleksionens spørgsmål.

I mit lederskab bruger jeg Protreptikken, som et værktøj til at hjælpe mine medarbejdere med at reflektere over de forestillinger og begreber, som er med til at styre deres ledelseshandlinger. Jeg giver dem muligheden for at udvikle den filosofiske dialog, som en bunden samtaleform. Den er ikke fri og associerende, men styret efter refleksionens spørgsmål. Fordi protreptikeren ikke indlever sig i den andens følelser og situation, men i selve begrebet og det, den anden siger om begrebet, bliver samtalen som udgangspunkt symmetrisk.

Faglige kvalifikationer og kompetencer

• 20 års ledelseserfaring i politisk drevet organisationer
• Lederuddannelse på masterniveau, proceskonsulent, protreptiker,coach,
• Løsnings orienteret, struktureret, analytisk, målrettet og ambitiøs
• Sublime evner indenfor planlægning og organisering
• Gennemslagskraft, netværks orienteret og handlekraftig
• Stor erfaring i Protreptiske samtaler
• Sokratisk Dialog

Guli Werther

Filosofisk Dialog
Bevtoftegade 3 A
1736 København V

Mobil: 30453575
CVR-nr.: 39581574
filosofiskdialog@gmail.com

Scroll Up